Η υγρασία και η αύξηση της θερμοκρασίας ευνοούν τις συνθήκες διαβίωσης των κατσαρίδων και τις κάνουν πιο δραστήριες. Είναι απολύτως απαραίτητο να κάνετε σχολαστική καθαριότητα σε χώρους παρασκευής και αποθήκευσης τροφίμων, για την υγιεινή του χώρου σας αλλά και για του εαυτού σας. Οι κατσαρίδες μπορούν να μεταφέρουν διάφορους ιούς και μύκητες και να προκαλούν σοβαρές ασθένειες ή αλλεργίες. Γι’ αυτό το λόγο, προτείνουμε την προληπτική απεντόμωση ανά τακτά διαστήματα από έμπειρους και αδειοδοτημένους επαγγελματίες. Έτσι, δεν θα ξανασυναντήσετε αυτούς τους απρόσκλητους καλεσμένους ποτέ ξανά!
Μάθετε περισσότερα εδώ!