Skip to content

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

EcoVita όπως…. Οίκος & Ζωή

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H εταιρεία μας, EcoVita, προσφέρει στον καταναλωτή όλους τους σύγχρονους τύπους εφαρμογών για την καταπολέμηση εντόμων. Χρησιμοποιούμε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο για την αντιμετώπιση κατσαρίδων, μυρμηγκιών και αλλεργιογόνων ακάρεων. Επιπλέον, εφαρμόζουμε τεχνικές απολύμανσης εναντίον ιών και μικροβίων με προϊόντα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Απόλυτη ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και συνάμα εξαιρετική αποτελεσματικότητα είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας.

Ο πτυχιούχος Γεωπόνος διενεργεί όλες τις εφαρμογές όπου πέραν του πτυχίου, υποχρεούται να κατέχει επιπλέον άδεια απεντομώσεων – μυοκτονιών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος θα πρέπει να ακολουθεί όλες τις νέες τεχνολογίες και μεθόδους, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες νομοθεσίες και τα υπό κατάργηση σκευάσματα, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των  εμπλεκομένων και του περιβάλλοντος.

Η αντιμετώπιση των εντόμων προϋποθέτει άριστη γνώση του βιολογικού κύκλου τους καθώς και της οικολογίας τους. Γι’ αυτό, ο επιστήμονας γεωπόνος στην εταιρεία μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε έντομο, με τη λιγότερη όχληση για εσάς, κάνοντας χρήση ΙΡΜ τεχνικών, μεταφέροντας ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Γεωπονική Επιστήμη στην πράξη, τηρώντας και τις προδιαγραφές των παρακάτω πιστοποιήσεων: 

Μάθετε περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας:

Αξίες και Όραμα

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμά μας στηρίζεται σε βαθιά επιστημονική γνώση και στην ανάγκη για προστασία του χρήστη – πελάτη με το μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Στόχος μας είναι οι καταναλωτές να επιλέξουν την εταιρεία μας και να γίνει σημείο αναφοράς ως άριστη στον τομέα της. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Δημιουργήσαμε την EcoVita ώστε να προσφέρουμε στον καταναλωτή όλους τους σύγχρονους τύπους εφαρμογών. Από την ίδρυσή της, η EcoVita, εφάρμοσε το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διαχείρισης Παρασίτων (IPM) για την προστασία από βιολογικούς εχθρούς, προσφέροντας απίστευτα χαμηλές τιμές.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η έντιμη εργασία μας, η εξωστρέφειά μας, ο σεβασμός προς τον πελάτη αλλά και η αγάπη μας για το περιβάλλον είναι από τις βασικές μας αξίες. Η χρήση καινοτόμων λύσεων σε συνδυασμό με την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε στην ανάγκη του κάθε προβλήματος που αναλαμβάνουμε μας καθιστά τους απόλυτους συνεργάτες σας. 

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Επενδύουμε στην διαρκή εκπαίδευση των επιστημόνων μας και στη διατήρηση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού. Επίσης, τα πρωτόκολλα εφαρμογών είναι οδηγοί μας για τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. 

Εταιρική ευθύνη και Περιβάλλον

περιβαλλοντικο αποτυπωμα

Η επιρροή της ανθρώπινης δραστηριότητας αλλάζει το ρου του πλανήτη και εμείς σαν άνθρωποι φέρουμε την απόλυτη ευθύνη να συμπεριφερόμαστε με τον απαραίτητο σεβασμό προς το περιβάλλον. 

Αναρωτιέστε πως μπορούμε να συμβάλλουμε σε ένα πιο “πράσινο” μέλλον για τον πλανήτη; Οφείλουμε πρώτα να αφουγκραστούμε τι είναι η βιωσιμότητα και τι σημαίνει περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Στην EcoVita, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τις αρχές της επιστήμης που προσδιορίζει το σύστημα των IPM εφαρμογών.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Οντότητες όπως οι επιχειρήσεις αποτελούν μέρος ενός κοινωνικού συνόλου στο οποίο αλληλεπιδρούν με τα δεδομένα του χώρου δράσης τους και οφείλουν να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. 

Στόχος της EcoVita είναι  η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η ευαισθητοποίηση των καταναλωτών και το κτίσιμο μίας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το ευρύ κοινό. Μαζί του μοιράζεται το όραμά της για αειφόρο διαχείριση του περιβάλλοντος. 

Στην EcoVita, αναγνωρίζουμε πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι επιλογή και οικειοθελής δέσμευση της επιχείρησης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Για το σκοπό αυτό προσφέρει τεχνογνωσία και πόρους σε επιλεγμένες δράσεις και σκοπούς. 

Η εφαρμογή της εταιρικής κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όραμα, την αποστολή και τις αξίες της EcoVita. 

Μάθετε περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας: