Απολύμανση covid σπίτι
Απολυμάνσεις covid σχολείο
Απολυμάνσεις κορονοϊού σε σχολείο
Απολύμανση covid σπίτι
Απολύμανση κορονοϊού σε σχολείο

Απολύμανση χώρων

Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την επιστημονική εφαρμογή σε πολυκατοικίες, σπίτια, εστιατόρια, καφετέριες, βιοτεχνίες, βιομηχανίες και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Ο σκοπός είναι η καταστροφή του συντριπτικού ποσοστού των παθογόνων μικροοργανισμών όπως τα μικρόβια (E-Coli) και οι ιοί (Covid-19). Επίσης, παραπέμπει και στην εμπόδιση του πολλαπλασιασμού τους με χημικά (απολυμαντικά μέσα) σε αντικείμενα. Καλύπτει ένα φάσμα αρκετά ευρύ, ανάλογο με το επίπεδο απολύμανσης που κυμαίνεται από την εξόντωση των σπόρων των μικροβίων και ιών έως και τη μείωση του αριθμού τους. Γι’ αυτό, χώροι όπως η κουζίνα, το γραφείο και το μπάνιο τους θεωρούμε μολυσμένους και εν δυνάμει πηγές μόλυνσης.

Οι μικροοργανισμοί αιωρούνται με τα σταγονίδια στον αέρα για αρκετές ώρες πριν καταλήξουν στις επιφάνειες. Όσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία περιβάλλοντος, τόσο περισσότερο επιβιώνουν στον αέρα. Ενώ, όταν μολύνουν αντικείμενα επιζούν στις σκληρές επιφάνειες από λίγες ώρες μέχρι και εβδομάδα!

Η επαγγελματική εφαρμογή της EcoVita προσφέρει τη βεβαιότητα του καθαρού, μια υπόσχεση που τα οικιακά σκευάσματα και οι ερασιτεχνικές εφαρμογές δεν μπορούν να δώσουν.

Στην EcoVita, ο ειδικός επιστήμονας κατευθύνει την εφαρμογή και τον σχεδιασμό των απολυμάνσεων, όπως ακριβώς προβλέπει η Νομοθεσία. Διευκρινίζουμε πως για κάθε εγκατάσταση ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης, είτε είναι γραφείο, εργοστάσιο, κατάστημα, είτε σπίτι ή ακόμη και μέσο μαζικής μεταφοράς (λεωφορείο, τρένο, πλοίο), καταρτίζουμε πρόγραμμα εφαρμογής για την απολύμανσή τους. Έτσι, εξασφαλίζουμε πως όλοι οι χώροι και τα σημεία επαφής όπως δάπεδα, τοίχοι, πάγκοι εργασίας, πόμολα ή συσκευές τηλεφώνου και πληκτρολόγια απολυμαίνονται επαρκώς.

Η EcoVita εγγυάται την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών της σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Η μέθοδος απολύμανσης, το είδος των απολυμαντικών ουσιών, οι συγκεντρώσεις, οι χρόνοι εφαρμογής, η προεργασία, οι εργασίες, καθώς και οι οδηγίες μετά την εφαρμογή προσαρμόζονται στην ιδιαίτερη περίπτωση κάθε πελάτη.

Ακόμα, αξίζει να σημειώσουμε πως οι εφαρμοστές της Ecovita κατά την εκτέλεση των συγκεκριμένων εφαρμογών διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα μέσα ατομικής προστασίας και τηρεί σχολαστικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Επιπλέον, διαθέτουμε εφαρμοστικές συσκευές ULV, LV και χαμηλής πίεσης ώστε να βεβαιωθούμε ότι οι ουσίες θα κατευθυνθούν στο σημείο από όπου προέρχεται το πρόβλημα, μιας και η επιλογή μεθόδου εφαρμογής και κατ’ επέκταση η χρήση του απαιτούμενου εξοπλισμού πρέπει να στοχεύει πάντα στην αποτελεσματική και με ασφαλή τρόπο καταπολέμηση του ιικού φορτίου των μολυσμένων σημείων, αποφεύγοντας την περαιτέρω πρόκληση ρύπανσης.

Μετά την απολύμανση οι χώροι σας παραδίδονται άθικτοι, χωρίς μυρωδιές και μεταχρωματισμούς.

Τελευταίας τεχνολογίας απολυμαντικές ουσίες και μέθοδοι δίνουν απάντηση σε πληθυσμούς με ενδεχόμενη ανθεκτικότητα σε κοινά απολυμαντικά ή ερασιτεχνικές εφαρμογές.

Η υπηρεσία της απολύμανσης συνδυάζεται με απόλυτη καθαριότητα του χώρου, που προηγείται της επιστημονικής εφαρμογής.

Μάθετε περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας: