Απεντόμωση

Απεντόμωση σε αυλή
Απεντόμωση σε σπίτι
Εξόντωση κουνουπιών
Απεντόμωση εταιρείας
Κουνουποκτονία σε σπίτι

Καταπολέμηση εντόμων (Απεντόμωση)

Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε την καταπολέμηση εντόμωνόπως κατσαρίδες και κουνούπιασε μία περιοχή ή σε πολυκατοικίες, σπίτια, κήπους, καταστήματα, εταιρείες, γήπεδα, σχολεία, εστιατόρια και άλλους δημόσιους χώρους. Χρησιμοποιούμε κυρίως εντομοκτόνα σκευάσματα που έχουν ως στόχο να περιορίσουν ή να θανατώσουν και σε αρκετές περιπτώσεις να επηρεάσουν την εξέλιξη των εντόμων αυτών που θεωρούμε “εχθρούς”  ή παράσιτα .  

Στην EcoVita αντιμετωπίζουμε τα ανεπιθύμητα έντομα με όλους τους προβλεπόμενους τρόπους εφαρμογών όπως είναι οι ψεκασμοί κουνουπιών (κουνουποκτονία) και η καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών με ψεκασμό. Επίσης, χρησιμοποιούμε εντομοκτόνα επαφής ή γέλη (gel) καθώς και τεχνικές απεντόμωσης με καπνογόνο ή υποκαπνισμό

Σε αρκετές περιπτώσεις, η απεντόμωση περιλαμβάνει χρήση κατάλληλων σκευασμάτων με διαφορετικές μεθόδους ώστε να κατασταλεί το πρόβλημα και να προληφθεί πριν αναπτυχθεί (εντομοαπώθηση). 

Μάθετε περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μυοκτονία

Μυοκτονία εταιρείας
Εξολόθρευση ποντικού
Μυοκτονία σε εργοστάσιο

Μυοκτονία (καταπολέμηση αρουραίων και ποντικιών)

Με τον όρο μυοκτονία εννοούμε την καταπολέμηση ποντικιών και αρουραίων σε αστικό (πολυκατοικίες, σχολεία, γήπεδα, λιμάνια, εργοστάσια, αποθήκες, υπονόμους) ή αγροτικό περιβάλλον (χωράφια). Ο γεωπόνος με άδεια απεντομώσεων-μυοκτονιών αναλαμβάνει υποχρεωτικά τις μυοκτονίες σε δημόσιες αστικές, ημιαστικές ή ιδιωτικές αγροτικές εκτάσεις μεγαλύτερες των 5 στρεμμάτων. Ενώ απαγορεύεται η χρήση μυοκτόνων σκευασμάτων (ποντικοφάρμακων, φωσφίνης κλπ) από ερασιτέχνες.

Η EcoVita εφαρμόζει IPM τεχνικές στον χώρο του πελάτη εκμηδενίζοντας τους κίνδυνους ατυχήματος. Ένα δίκτυο οικολογικών παγίδων σύλληψης τρωκτικών και δολωματικών σταθμών με αλλεπάλληλες δομές άμυνας, θωρακίζει το χώρο σας από επιδρομές ή εξαλείφει τα υφιστάμενα προβλήματα.

Μάθετε περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας:

Καταπολέμηση Ακάρεων

Απολύμανση από ακάρεα
Αλλεργιογόνα ακάρεα
Καταπολέμηση ακάρεων

Καταπολέμηση ακάρεων

Τα ακάρεα δημιουργούν προβλήματα συνήθως με αλλεργίες, δερματίτιδες καθώς και αναπνευστικά προβλήματα. Kυρίως τα ακάρεα σκόνης που βρίσκουμε στα στρώματα και προκαλούν σοβαρά θέματα υγείας, όπως η ψώρα. Γνωστά είναι και τα τσιμπούρια που παρασιτούν σε ζώα όπως οι σκύλοι και οι γάτες με βασικό χαρακτηριστικό το να ρουφούν αίμα με οδυνηρό τσίμπημα και να μεταδίδουν ασθένειες. Άλλα ακάρεα αποτελούν σοβαρούς εχθρούς αποθηκευμένων προϊόντων και τροφών, όπως και οι ζωοτροφές και περιστασιακά προσβάλλουν τον άνθρωπο. 

Σε κάθε περίπτωση, στην EcoVita, γνωρίζουμε ότι η καταπολέμηση ακάρεων απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εφαρμογή προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα εντοπίζοντας την αιτία, εφαρμόζουμε αποτελεσματικά, και σας προσφέρουμε εξειδικευμένη ενημέρωση για τις συνήθειες που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να συντηρείτε τον χώρο σας όσο το δυνατό απαλλαγμένο από ακάρεα.

Μάθετε περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας:

Απώθηση Φιδιών

Απώθηση φιδιών
Καταπολέμηση φιδιών οχιάς
Οφιοαπώθηση

Απώθηση φιδιών

Στην Ελλάδα συναντάμε 23 διαφορετικά είδη φιδιών εκ των οποίων μόλις 3 είναι εξαιρετικά δηλητηριώδη και επικίνδυνα για τον άνθρωπο. “Φυτικά… μυοκτόνα” τα αποκαλούν οι γεωργοί μιας και τρώνε κυρίως μεγάλα έντομα και τρωκτικά, κρατώντας έτσι το οικοσύστημα σε ισορροπία. Στην EcoVita γνωρίζουμε πολύ καλά τα παραπάνω. Γι’ αυτό πραγματοποιούμε την απώθηση φιδιών με εφαρμογή άριστης ποιότητας σκευασμάτων, φιλικά προς το περιβάλλον και το οικοσύστημα που δεν σκοτώνει αλλά απωθεί τα φίδια. 

Δημιουργούμε ζώνες απώθησης περιμετρικά των εγκαταστάσεών σας με μεγάλη διάρκεια προστασίας, αντοχή στο περιβάλλον και ισχυρή απώθηση. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν εσωτερικούς (σπίτια, εργοστάσια, σχολεία, καταστήματα) αλλά και εξωτερικούς χώρους (γήπεδα, χωράφια, λιμάνια).

Μάθετε περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας:

Εγκατάσταση εξοπλισμού Haccp

Εγκατάσταση εξοπλισμού HACCP
Ασφάλεια τροφίμων - HACCP
Εγκατάσταση HACCP
Εφαρμογές HACCP
Εξοπλισμός HACCP

Εγκατάσταση Εξοπλισμού HACCP

O επιστήμονας Γεωπόνος σε συνεργασία με τον  Υπεύθυνο της επιχείρησής σας λαμβάνοντας υπόψη την ανάλυση επικινδυνότητας και τα θέματα ασφαλείας των παραγόμενων προϊόντων, του προσωπικού αλλά και του περιβάλλοντος και   ακολουθώντας τις διατάξεις του ΕΦΕΤ και των πιστοποιήσεων ISO 22000 και HACCP πραγματοποιεί την εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού στηριζόμενο σε ένα σύστημα IPM.  

Η EcoVita σας  προτείνει ολοκληρωμένη λύση τοποθέτησης των απαραίτητων για τον χώρο σας παγίδων  και απωθητικών μεθόδων απέναντι στα τρωκτικά, τα έντομα, τα πουλιά και τα ερπετά και τη συμπλήρωση του Πιστοποιητικού Απεντόμωσης και Μυοκτονίας που απαιτείται σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και την ορθή πρακτική.

Πιο συγκεκριμένα, δημιουργείται φάκελος απεντόμωσης και μυοκτονίας που ενημερώνεται κάθε φορά που πραγματοποιείται εφαρμογή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΕΟΦ.

Μάθετε περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας:

Εφαρμογές μεγάλης έκτασης

Εφαρμογές μεγάλης έκτασης
Εφαρμογές μεγάλης έκτασης

Εφαρμογές Μεγάλης Έκτασης

Η EcoVita αναλαμβάνει να φέρει υπεύθυνα εις πέρας εφαρμογές μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης υψηλών απαιτήσεων σε χώρους και επιχειρήσεις μεγάλης έκτασης όπως λιμάνια, εργοστάσια, νοσοκομεία και χώρους του ευρύτερου δημόσιου φορέα:

Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
Οργανισμός Λιμένος Πατρών - ΟΛΠΑ
Δήμος Πατρέων
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
ΔΔΕ Αχαΐας
Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών

Μάθετε περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας: